Contact us now
+1-888-846-1732

I když nemáte zrovna po ruce tykev…

Jako téměř s každým druhem čaje, i s maté http://www.teaway.cz/c/caj-dle-druhu/mate se pojí tradiční způsob zpracování lístků cesmíny paraguayské. Nejdříve se suší, mele, porcuje, následuje dlouhá doba zrání, během níž vzniká jedinečná směs na přípravu unikátního teplého nápoje. V Jižní Americe, kde se těší obzvlášť velké oblibě, se popíjí z vydlabané tykve zvané kalabasa pomocí tenké bambusové http://www.luxpovleceni.cz/rucniky/luxusni-sady-rucniku/bambusove-rucniky nebo kovové slámky opatřené malou mřížkou, která slouží jako brčko a sítko zároveň.

To pravé uprostřed náročného dne

V některých dnech můžete mít pocit, že okolnosti začínají přesahovat Vaše tělesné i duševní schopnosti. Ať už máte v práci před uzávěrkou, absolvujete právě svatý týden, nebo se blíží zkouškové období, dopřejte si v brzkém odpoledni horký šálek maté a můžete se opět vrhnout do práce plni nových sil!

I když nemáte zrovna po ruce tykev…
5 (100%)1